Velkommen til Korsør Havn

Velkommen til Korsør Havn som er centralt er centralt placeret midt i Danmark. Korsør Havn nyder godt af den centrale infrastruktur med direkte forbindelse til det europæiske motorvejs- og jernbanenet.

Havnen er nem at finde – og nem at besejle med Storebæltsbroen placeret lige ved indsejlingen. Korsør Havn kan tilbyde alle de faciliteter, der kendetegner en effektiv erhvervshavn. Kontakt os for at høre nærmere eller bliv ringet op, når det passer dig.

Kontakt & Åbningstider

Amerikakajen 1, 1tv - 4220 Korsør
Tlf.: 58 37 00 85 / Fax: 58 35 25 98
Mail: info@korsoerhavn.dk

Administration
Korsør Havns daglige åbningstid:
Mandag til torsdag: 08.00 - 15.00
Fredag: 08.00 - 14.00

Fint besøg og fin artikel i det maritime magasin Søfart.

Home/Nyheder/Fint besøg og fin artikel i det maritime magasin Søfart.

Fint besøg og fin artikel i det maritime magasin Søfart.

Vi havde for noget tid siden besøg af magasinet Søfart, der skrev denne fine artikel om Korsør havn. Med et pænt “tak for denne gang” og et “velkommen til” beskriver artiklen flot hvad Korsør havn har gået igennem i 2017 samt hvad vi kan forvente og hvilken retning Havnen bevæger sig i de kommende år. Der er nye folk ved roret og der bliver tænkt nye tanker, og vi er overbeviste om et vi kommer til at blomstre endnu mere i fremtiden.

By | 2017-12-16T08:19:59+00:00 december 16th, 2017|Categories: Nyheder|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment