Velkommen til Korsør Havn

Velkommen til Korsør Havn som er centralt er centralt placeret midt i Danmark. Korsør Havn nyder godt af den centrale infrastruktur med direkte forbindelse til det europæiske motorvejs- og jernbanenet.

Havnen er nem at finde – og nem at besejle med Storebæltsbroen placeret lige ved indsejlingen. Korsør Havn kan tilbyde alle de faciliteter, der kendetegner en effektiv erhvervshavn. Kontakt os for at høre nærmere eller bliv ringet op, når det passer dig.

Kontakt & Åbningstider

Amerikakajen 1, 1tv - 4220 Korsør
Tlf.: 58 37 00 85 / Fax: 58 35 25 98
Mail: info@korsoerhavn.dk

Administration
Korsør Havns daglige åbningstid:
Mandag til torsdag: 08.00 - 15.00
Fredag: 08.00 - 14.00

Forskningsskibet AURORA tager lokale skolebørn med på togt.

Home/Nyheder/Forskningsskibet AURORA tager lokale skolebørn med på togt.

Forskningsskibet AURORA tager lokale skolebørn med på togt.

Forskningsskibet AURORA er på togt i de danske farvande og slår snart turen forbi Korsør Havn. Her skal hun ligge frem til torsdag aften hvor hun blandt andet byder på foredrag for borgerne i Korsør og op til flere sejlture med forskellige skoleklasser.

 

By | 2017-11-06T10:35:39+00:00 november 6th, 2017|Categories: Nyheder|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment