Velkommen til Korsør Havn

Velkommen til Korsør Havn som er centralt er centralt placeret midt i Danmark. Korsør Havn nyder godt af den centrale infrastruktur med direkte forbindelse til det europæiske motorvejs- og jernbanenet.

Havnen er nem at finde – og nem at besejle med Storebæltsbroen placeret lige ved indsejlingen. Korsør Havn kan tilbyde alle de faciliteter, der kendetegner en effektiv erhvervshavn. Kontakt os for at høre nærmere eller bliv ringet op, når det passer dig.

Kontakt & Åbningstider

Amerikakajen 1, 1tv - 4220 Korsør
Tlf.: 58 37 00 85 / Fax: 58 35 25 98
Mail: info@korsoerhavn.dk

Administration
Korsør Havns daglige åbningstid:
Mandag til torsdag: 08.00 - 15.00
Fredag: 08.00 - 14.00

Persondata- & Cookiepolitik for Korsør Havn

Home/Persondata- & Cookiepolitik for Korsør Havn
Persondata- & Cookiepolitik for Korsør Havn 2023-10-03T15:43:58+00:00
  1. Indledning

Velkommen til Korsør Havn (“Vi”, “Os” eller “Vores”). Vi værdsætter din tillid, og denne politik beskriver, hvordan vi indsamler, bruger og beskytter dine personlige oplysninger og håndterer cookies på vores websted www.korsoerhavn.dk (“Webstedet”). Det er vigtigt at forstå, hvordan vi behandler dine data og bruger cookies, når du besøger vores websted.

 

  1. Indsamling af personlige oplysninger

Vi kan indsamle personlige oplysninger fra dig, når du besøger vores websted, udfylder formularer eller på anden måde interagerer med os. De typer af personlige oplysninger, vi kan indsamle, inkluderer:

 

– Navn

– Kontaktinformation, herunder e-mailadresse og telefonnummer

– Demografiske oplysninger

– Interesser og præferencer

– Teknisk information, herunder IP-adresse, enhedsoplysninger og browserdata

– Anden information, som du giver os frivilligt

 

 

  1. Brug af personlige oplysninger

Vi bruger de indsamlede personlige oplysninger til følgende formål:

 

– At give dig de tjenester og information, du anmoder om

– At sende dig opdateringer, nyhedsbreve eller markedsføringsmateriale, hvis du har givet dit samtykke

– At forbedre vores websted og tjenester

– At besvare dine forespørgsler og anmodninger

– At overholde gældende love og reguleringer

 

  1. Deling af personlige oplysninger

Vi kan dele dine personlige oplysninger med tredjeparter i følgende tilfælde:

 

– Med dine samtykke

– For at overholde lovkrav

– Med vores tjenesteudbydere, der hjælper os med at levere tjenester til dig

– For at beskytte vores rettigheder og ejendom

– I forbindelse med forretningsmæssige transaktioner, såsom fusioner eller opkøb

Der foreligger en databehandleraftale med MailChimp,Sleeknote, Meta og Google, der sørger for, at de registrerede personoplysninger opbevares korrekt.

 

  1. Cookiepolitik

Vi bruger cookies og lignende teknologier på vores websted. Ved at bruge vores websted accepterer du brugen af cookies i overensstemmelse med denne politik. Cookies hjælper med at forbedre din oplevelse og tilpasse indholdet til dine præferencer.

 

– Nødvendige cookies: Disse cookies er afgørende for, at webstedet fungerer korrekt. De giver grundlæggende funktioner som navigation og adgang til sikre områder på webstedet via vores hostingudbyder og CMS system: WordPress.

 

– Præstationscookies: Disse cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med vores websted ved at indsamle oplysninger om besøgendes adfærd og ydeevne. Disse oplysninger bruges til at forbedre vores websted og tjenester.

 

– Funktionalitetscookies: Disse cookies giver os mulighed for at huske dine præferencer og valg, når du bruger vores websted, såsom sprogvalg eller brugerdefinerede indstillinger.

 

– Analytics cookies: Vi og vores tredjepartsannoncører kan bruge disse cookies til at levere målrettede reklamer, der er relevante for dig baseret på din adfærd på vores websted og andre websteder, du besøger.

– META (Facebook og Instagram)

Du kan læse nærmere om den gældende og senest opdaterede specifikation af databehandling hos de enkelte virksomheder på deres respektive websites. Har du nogle spørgsmål til dette eller ikke kan finde kan du kontakte os på info@korsoerhavn.dk så sidder vi klar til at hjælpe dig med direkte links til netop de services du ønsker dybere forklaring herpå.

 

  1. Dine rettigheder

I henhold til gældende databeskyttelseslovgivning har du visse rettigheder vedrørende de personlige oplysninger, vi indsamler. Du har ret til at anmode om adgang til, rettelse eller sletning af disse oplysninger. Du kan også protestere mod behandlingen af dine oplysninger og anmode om, at vi begrænser behandlingen i visse tilfælde. Kontakt os på info@korsoerhavn.dk for at udøve dine rettigheder.

 

  1. Ændringer i vores politikker

Vi forbeholder os ret til at ændre denne persondata- og cookiepolitik, når det er nødvendigt. Enhver ændring vil blive offentliggjort på vores websted sammen med datoen for sidste opdatering.

 

  1. Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende vores persondata- og cookiepolitik, er du velkommen til at kontakte os på info@korsoerhavn.dk 

Tilpas cookiesAfvis alle