Velkommen til Korsør Havn

Velkommen til Korsør Havn som er centralt er centralt placeret midt i Danmark. Korsør Havn nyder godt af den centrale infrastruktur med direkte forbindelse til det europæiske motorvejs- og jernbanenet.

Havnen er nem at finde – og nem at besejle med Storebæltsbroen placeret lige ved indsejlingen. Korsør Havn kan tilbyde alle de faciliteter, der kendetegner en effektiv erhvervshavn. Kontakt os for at høre nærmere eller bliv ringet op, når det passer dig.

Kontakt & Åbningstider

Amerikakajen 1, 1tv - 4220 Korsør
Tlf.: 58 37 00 85 / Fax: 58 35 25 98
Mail: info@korsoerhavn.dk

Administration
Korsør Havns daglige åbningstid:
Mandag til torsdag: 08.00 - 15.00
Fredag: 08.00 - 14.00

Korsør Havn øger omsætningen i 2022

Home/Nyheder/Korsør Havn øger omsætningen i 2022

Korsør Havn øger omsætningen i 2022

Årets resultat er mere end tilfredsstillende for Korsør Havn, der for andet år i træk øger omsætningen på havnens erhvervsaktiviteter. En udvikling det er strategien at fortsætte, da havnen har både potentiale og ambitioner for yderligere vækst.

Med et overskud efter afskrivninger for 2022 og en indfrielse af målet om at forbedre driften for andet år i træk, bidrager Korsør Havn til at skabe både vækst, udvikling og grøn omstilling.

I forhold til den grønne omstilling har havnen de seneste år investeret i flere miljørigtige teknologier. Konkret er Korsør Havn fx med i et EU-projekt, hvor der bliver installeret landstrøm i Amerikakajen, og derudover har havnen investeret i en elkran og en elbil.

Og står det til havnedirektør Jimmi Jørgensen, skal havnen være endnu grønnere.

Havnen har gang i forskellige grønne aktiviteter, men vi vil gerne udvikle både Korsør Havn og tilhørende industriområder i en endnu mere grøn retning. Med sin unikke beliggenhed tæt på dybhavsrute og det europæiske motorvejs- og jernbanenet har vi muligheden for at øge havnens aktiviteter markant og gøre det på en grøn måde,” siger Jimmi Jørgensen.

Den største udfordring er ifølge både havnedirektøren og ledelsesberetningen til årsrapport 2022, at Havnen mangler plads til at udvide sine erhvervsaktiviteter. Ifølge ledelsesberetningen er bestyrelsen allerede i gang med at afsøge muligheder for at etablere nye havneområde eller tilkøbe eksisterende havnearealer. Fx ser bestyrelsen fortsat positivt på mulighederne for nye havneaktiviteter i forbindelse med Stignæs Industrihavn.

Det er spændende for både havnen og lokalområdet i Korsør, hvad der kan lade sig gøre, da en udvidelse andre steder end i Korsør Havn jo også vil åbne for muligheden for at havnens nuværende erhvervsarealer i Korsør kan afgives til andre formål. Men det kræver, at havnen finder andre steder til sine aktiviteter først,” siger Jimmi Jørgensen.

By | 2023-04-21T12:02:37+00:00 april 21st, 2023|Categories: Nyheder|0 Comments

About the Author: