Velkommen til Korsør Havn

Velkommen til Korsør Havn som er centralt er centralt placeret midt i Danmark. Korsør Havn nyder godt af den centrale infrastruktur med direkte forbindelse til det europæiske motorvejs- og jernbanenet.

Havnen er nem at finde – og nem at besejle med Storebæltsbroen placeret lige ved indsejlingen. Korsør Havn kan tilbyde alle de faciliteter, der kendetegner en effektiv erhvervshavn. Kontakt os for at høre nærmere eller bliv ringet op, når det passer dig.

Kontakt & Åbningstider

Amerikakajen 1, 1tv - 4220 Korsør
Tlf.: 58 37 00 85 / Fax: 58 35 25 98
Mail: info@korsoerhavn.dk

Administration
Korsør Havns daglige åbningstid:
Mandag til torsdag: 08.00 - 15.00
Fredag: 08.00 - 14.00

Nyskabelse: Vejsalt kommer via havn

Home/Nyheder/Nyskabelse: Vejsalt kommer via havn

Nyskabelse: Vejsalt kommer via havn

Tidligere er vejsalt til brug på vejene i Slagelse Kommune kørt på lastbiler fra andre havne til kommunens lagre på blandt andet Dalsvinget i Slagelse. Nu henter lastbiler for første gang i stedet saltet i Korsør Havn og fordeler det rundt i kommunen.

Korsør Havn er jo til for Slagelse Kommune, så det var da dejligt, da vi fik muligheden for at modtage vejsaltet. Det er jo alt andet mere logisk, end det som før var sejlet til andre havne, siger havnedirektør Jimmi Jørgensen til Sjællandske.

Læs hele artiklen på Sjællandske´s hjemmeside via følgende link: https://sn.dk/Slagelse/Nyskabelse-Vejsalt-kommer-via-havn/artikel/712500

By | 2018-01-09T09:46:39+00:00 januar 9th, 2018|Categories: Nyheder|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment