Velkommen til Korsør Havn

Velkommen til Korsør Havn som er centralt er centralt placeret midt i Danmark. Korsør Havn nyder godt af den centrale infrastruktur med direkte forbindelse til det europæiske motorvejs- og jernbanenet.

Havnen er nem at finde – og nem at besejle med Storebæltsbroen placeret lige ved indsejlingen. Korsør Havn kan tilbyde alle de faciliteter, der kendetegner en effektiv erhvervshavn. Kontakt os for at høre nærmere eller bliv ringet op, når det passer dig.

Kontakt & Åbningstider

Amerikakajen 1, 1tv - 4220 Korsør
Tlf.: 58 37 00 85 / Fax: 58 35 25 98
Mail: info@korsoerhavn.dk

Administration
Korsør Havns daglige åbningstid:
Mandag til torsdag: 08.00 - 15.00
Fredag: 08.00 - 14.00

JP AGENCIES HOLDER OS TIL ILDEN – OG VI KAN LI DET:

Home/Nyheder/JP AGENCIES HOLDER OS TIL ILDEN – OG VI KAN LI DET:

JP AGENCIES HOLDER OS TIL ILDEN – OG VI KAN LI DET:

Vi har siden coasteren SKAGENBANK ankom i sidste uge, haft to kraner i gang med at forestå losningen. SKAGENBANK ankom fra Kunda i Estland med lasten fuld af Gasbeton på paller.

Denne type gods er noget anderledes og meget mere udfordrende at håndtere, end det vi plejer at arbejde med. Det kræver noget mere præcisionsarbejde når pallerne skal fanges og løftes ind på kajen.

Inde på kajen kører der kontinuerligt 4 trucks frem og tilbage og placerer pallerne på deres pladser. Også dette er et job der kræver at man er vaks og vågen, da alle pallerne ikke er ens og ikke må blive blandet, når de skal læsses videre ud til kunderne.

By | 2018-02-22T13:28:18+00:00 februar 22nd, 2018|Categories: Nyheder|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment