Velkommen til Korsør Havn

Velkommen til Korsør Havn som er centralt er centralt placeret midt i Danmark. Korsør Havn nyder godt af den centrale infrastruktur med direkte forbindelse til det europæiske motorvejs- og jernbanenet.

Havnen er nem at finde – og nem at besejle med Storebæltsbroen placeret lige ved indsejlingen. Korsør Havn kan tilbyde alle de faciliteter, der kendetegner en effektiv erhvervshavn. Kontakt os for at høre nærmere eller bliv ringet op, når det passer dig.

Kontakt & Åbningstider

Amerikakajen 1, 1tv - 4220 Korsør
Tlf.: 58 37 00 85 / Fax: 58 35 25 98
Mail: info@korsoerhavn.dk

Administration
Korsør Havns daglige åbningstid:
Mandag til torsdag: 08.00 - 15.00
Fredag: 08.00 - 14.00

Søfart: Mere gods skal på den blå motorvej

Home/Ikke kategoriseret/Søfart: Mere gods skal på den blå motorvej

Søfart: Mere gods skal på den blå motorvej

I fremtiden får kysthavnene en mere central rolle, når gods skal transporteres grønnere ad den blå motorvej. Korsør Havn præsenterer snart et af Danmarks første landstrømsanlæg, der kan servicere både skibe og kraner. Tiltaget er blot et af mange i havnens grønne strategi, der skal sikre kunderne miljøvenlige og effektive løsninger.

Op mod 75 procent af den danske udenrigshandel går gennem havnene. Men der er grund til at optimere det tal og tænke søfart ind i transportkæderne, fordi transporten ad den blå motorvej reducerer CO2-aftrykket markant sammenlignet med godstrafikken på vejene.

”Vi tror på, at de små kysthavne kommer til at spille en markant rolle i fremtidens grønne omstilling, hvor flere og flere varer skal ud til kunderne. Vi driver allerede den grønne omstilling og er klar til at hjælpe eksisterende og fremtidige kunder med at optimere forretningsgangene på logistikområdet og minimere CO2-aftrykket,” forklarer Jimmi Jørgensen, havnedirektør, Korsør Havn. Kysthavnen, der ligger centralt i Danmark, har direkte forbindelse til det europæiske motorvejs- og jernbanenet.

Du kan læse hele artiklen fra Søfart på billedet ovenfor.

By | 2021-12-21T20:36:36+00:00 december 21st, 2021|Categories: Ikke kategoriseret|0 Comments