Velkommen til Korsør Havn

Velkommen til Korsør Havn som er centralt er centralt placeret midt i Danmark. Korsør Havn nyder godt af den centrale infrastruktur med direkte forbindelse til det europæiske motorvejs- og jernbanenet.

Havnen er nem at finde – og nem at besejle med Storebæltsbroen placeret lige ved indsejlingen. Korsør Havn kan tilbyde alle de faciliteter, der kendetegner en effektiv erhvervshavn. Kontakt os for at høre nærmere eller bliv ringet op, når det passer dig.

Kontakt & Åbningstider

Amerikakajen 1, 1tv - 4220 Korsør
Tlf.: 58 37 00 85 / Fax: 58 35 25 98
Mail: info@korsoerhavn.dk

Administration
Korsør Havns daglige åbningstid:
Mandag til torsdag: 08.00 - 15.00
Fredag: 08.00 - 14.00

Korsør Havn er igen i weekenden fyldt med liv, oplevelser, glade mennesker og god stemning.

Home/Ikke kategoriseret/Korsør Havn er igen i weekenden fyldt med liv, oplevelser, glade mennesker og god stemning.

Korsør Havn er igen i weekenden fyldt med liv, oplevelser, glade mennesker og god stemning.

Korsør Havn viser sig igen i weekenden fra sin bedste side med massere af liv, oplevelser, glade mennesker og god stemning. Ved du endnu ikke, hvad du skal i weekenden? Så skal du besøge Korsør Havn, hvor der er Maritime Kulturdage, Maritimt Folkemøde og Åbenthus på Flådestationen.

Maritimt Folkemøde – lørdag d. 25. august 2018
Nu her lørdag den 25. august søsættes et helt nyt initiativ med landsdækkende potentiale – Maritimt Folkemøde i Korsør. Her sættes et af Danmarks oversete erhverv, det ‘blå’, på dagsordenen med debatter om uddannelse, turisme, kulturarv m.m. En koncert med Sømændene er dagens bløde punkt.

Du kan se hele programmet og få oversigt over debatterne her

 

Maritime Kulturdage – 22 – 25. august 2018
De Maritime Kulturdage i Korsør byder igen i år på oceaner og en lang lang række spændende og sjove aktiviteter, der med garanti rummer noget for både børn og voksne ved byens største begivenhed i år.

Fra den 22. til den 25. august vil Maritime Kulturdage tilbyde de mange aktiviteter med sejlture, foredrag, underholdning, kreative boder, loppemarked, svævebane, hoppeborg og meget andet, med udgangspunkt i det maritime ved bl.a. Korsør Fæstning og havn.

Du kan se hele programmet her

 

Flådestation Korsør – Åbent Hus lørdag d. 25. august 2018
Lørdag den 25. august holder Flådestation Korsør åbent hus. De inviterer også samarbejdspartnere fra Hæren, Flyvevåbnet og Beredskabsstyrelsen samt en række civile organisationer og uddannelsessteder. Det vil derfor være muligt at se enheder og udstyr, som normalt hører hjemme på flådestationen. Der er gratis adgang, og programmet henvender sig til alle aldersgrupper. Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at parkere på flådestationen.

Du kan se mere om åbent hus her

By | 2018-08-24T14:10:26+00:00 august 24th, 2018|Categories: Ikke kategoriseret|0 Comments

Leave A Comment