Velkommen til Korsør Havn

Velkommen til Korsør Havn som er centralt er centralt placeret midt i Danmark. Korsør Havn nyder godt af den centrale infrastruktur med direkte forbindelse til det europæiske motorvejs- og jernbanenet.

Havnen er nem at finde – og nem at besejle med Storebæltsbroen placeret lige ved indsejlingen. Korsør Havn kan tilbyde alle de faciliteter, der kendetegner en effektiv erhvervshavn. Kontakt os for at høre nærmere eller bliv ringet op, når det passer dig.

Kontakt & Åbningstider

Amerikakajen 1, 1tv - 4220 Korsør
Tlf.: 58 37 00 85 / Fax: 58 35 25 98
Mail: info@korsoerhavn.dk

Administration
Korsør Havns daglige åbningstid:
Mandag til torsdag: 08.00 - 15.00
Fredag: 08.00 - 14.00

NY REKORD I KORSØR HAVN

Home/Nyheder/NY REKORD I KORSØR HAVN

NY REKORD I KORSØR HAVN

BALTIC SHIPPING har lige sat ny lokalrekord i godshåndtering på et enkelt skib i Korsør Havn.

Skibet LIEKE ligger lige nu langs kaj i havnen med hele 8.200 tons vejsalt, og det er ny rekord.

Vi er startet i dag med kranen KERMIT der losser direkte på lastbiler, der så transporterer salten videre ud til kunderne. I morgen og på torsdag sætter vi så den store BRUTALIS ind, der skal losse direkte til kajen. Vi regner med at vi er færdige på torsdag, så vi kan sende skibet videre mod en ny lastehavn.

2017-10-20T11:32:56+00:00

Leave A Comment