Velkommen til Korsør Havn

Velkommen til Korsør Havn som er centralt er centralt placeret midt i Danmark. Korsør Havn nyder godt af den centrale infrastruktur med direkte forbindelse til det europæiske motorvejs- og jernbanenet.

Havnen er nem at finde – og nem at besejle med Storebæltsbroen placeret lige ved indsejlingen. Korsør Havn kan tilbyde alle de faciliteter, der kendetegner en effektiv erhvervshavn. Kontakt os for at høre nærmere eller bliv ringet op, når det passer dig.

Kontakt & Åbningstider

Amerikakajen 1, 1tv - 4220 Korsør
Tlf.: 58 37 00 85 / Fax: 58 35 25 98
Mail: info@korsoerhavn.dk

Administration
Korsør Havns daglige åbningstid:
Mandag til torsdag: 08.00 - 15.00
Fredag: 08.00 - 14.00

Skærver og Big Bags i Korsør Havn

Home/Nyheder/Skærver og Big Bags i Korsør Havn

Skærver og Big Bags i Korsør Havn

Den lille søde coaster HAVBRIS ankom i dag omkring middagstid fra Gøteborg med lasten fuld af skærver.

HAVBRIS er af selvlosser-typen med en gravemaskine monteret oven på lugerne, så der er desværre ikke brug for vores krankørsel denne gang, men måske næste gang, når JP AGENCIES melder et skærve-skib ind, får vi lov.

Det var nu også helt okay, at vi ikke skulle bruges til skærvelosning, for vi var godt beskæftigede med losning af Big Bags sammen med BALTIC SHIPPING, der havde det lidt større skib KADRI langs Amerikakajen.

By | 2020-07-21T14:43:21+00:00 september 28th, 2017|Categories: Nyheder|0 Comments

About the Author: