Velkommen til Korsør Havn

Velkommen til Korsør Havn som er centralt er centralt placeret midt i Danmark. Korsør Havn nyder godt af den centrale infrastruktur med direkte forbindelse til det europæiske motorvejs- og jernbanenet.

Havnen er nem at finde – og nem at besejle med Storebæltsbroen placeret lige ved indsejlingen. Korsør Havn kan tilbyde alle de faciliteter, der kendetegner en effektiv erhvervshavn. Kontakt os for at høre nærmere eller bliv ringet op, når det passer dig.

Kontakt & Åbningstider

Amerikakajen 1, 1tv - 4220 Korsør
Tlf.: 58 37 00 85 / Fax: 58 35 25 98
Mail: info@korsoerhavn.dk

Administration
Korsør Havns daglige åbningstid:
Mandag til torsdag: 08.00 - 15.00
Fredag: 08.00 - 14.00

Nye kunder og godstyper i Korsør Havn

Home/Nyheder/Nye kunder og godstyper i Korsør Havn

Nye kunder og godstyper i Korsør Havn

For ikke så lang tid siden lossede vi i samarbejde med JP AGENCIES en ny type gods på Korsør Havn. Det var gasbeton, som bruges til bygning af f.eks. lejligheder og almindelige parcelhuse samt en masse andre steder.

Gasbetonen fremstilles i Estland og sejles så til Danmark. Tidligere har der været andre mindre lagre rundt omkring i Jylland, men man har nu valgt at lukke disse og etablere et stort centrallager i Korsør. Det er vi rigtig glade for, det skaber arbejde og omtale, og så er det noget andet, end det vi normalt plejer at håndtere.

 

By | 2017-10-13T13:42:28+00:00 august 24th, 2017|Categories: Nyheder|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment