Velkommen til Korsør Havn

Velkommen til Korsør Havn som er centralt er centralt placeret midt i Danmark. Korsør Havn nyder godt af den centrale infrastruktur med direkte forbindelse til det europæiske motorvejs- og jernbanenet.

Havnen er nem at finde – og nem at besejle med Storebæltsbroen placeret lige ved indsejlingen. Korsør Havn kan tilbyde alle de faciliteter, der kendetegner en effektiv erhvervshavn. Kontakt os for at høre nærmere eller bliv ringet op, når det passer dig.

Kontakt & Åbningstider

Amerikakajen 1, 1tv - 4220 Korsør
Tlf.: 58 37 00 85 / Fax: 58 35 25 98
Mail: info@korsoerhavn.dk

Administration
Korsør Havns daglige åbningstid:
Mandag til torsdag: 08.00 - 15.00
Fredag: 08.00 - 14.00

JP Agencies – En historie om en lokal virksomhed på Korsør Havn

Home/Nyheder/JP Agencies – En historie om en lokal virksomhed på Korsør Havn

JP Agencies – En historie om en lokal virksomhed på Korsør Havn

Hos Korsør Havn kan vi nu endnu engang løfte sløret for en lokal virksomhed på havnen.

Du ved nok allerede at vi har valgt den kommende tid til at sætte endnu mere fokus på de virksomheder, som opererer og har deres daglige gang på Korsør Havn under temaet: “En historie om en lokal virksomhed på Korsør Havn”.

Du kan nu opleve historien omkring JP Agencies, hvor Finn Poulsen, Peter Poulsen og Oliver Hjorth fortæller nærmere omkring den spændende virksomhed beliggende på Korsør Havn.

Hør bl.a. ovenstående personer fortælle omkring:

Starten af virksomheden tilbage den 4. oktober 1930. Omstillingen fra servicering af det traditionelle landsbrug til i dag at leverer til hele den danske forsyningskæde med fokus på lokale arbejdspladser i og omkring Korsør. JP Agencies fortæller ligeledes om hele tiden at være omstillingsparat som ældre virksomhed og mulighederne ved at tage nye godstyper ind samt udvikle virksomheden i takt med den teknologiske udvikling.

Vi håber du med denne lokale historie fra Korsør Havn kan blive endnu klogere på JP Agencies, som holder til på Korsør Havn.

By | 2021-02-16T12:07:46+00:00 februar 16th, 2021|Categories: Nyheder|0 Comments