Velkommen til Korsør Havn

Velkommen til Korsør Havn som er centralt er centralt placeret midt i Danmark. Korsør Havn nyder godt af den centrale infrastruktur med direkte forbindelse til det europæiske motorvejs- og jernbanenet.

Havnen er nem at finde – og nem at besejle med Storebæltsbroen placeret lige ved indsejlingen. Korsør Havn kan tilbyde alle de faciliteter, der kendetegner en effektiv erhvervshavn. Kontakt os for at høre nærmere eller bliv ringet op, når det passer dig.

Kontakt & Åbningstider

Amerikakajen 1, 1tv - 4220 Korsør
Tlf.: 58 37 00 85 / Fax: 58 35 25 98
Mail: info@korsoerhavn.dk

Administration
Korsør Havns daglige åbningstid:
Mandag til torsdag: 08.00 - 15.00
Fredag: 08.00 - 14.00

Korsør Havn indkøber ny hybrid kran med 30% mindre forbrug og mindre støj end nuværende kraner.

Home/Ikke kategoriseret/Korsør Havn indkøber ny hybrid kran med 30% mindre forbrug og mindre støj end nuværende kraner.

Korsør Havn indkøber ny hybrid kran med 30% mindre forbrug og mindre støj end nuværende kraner.

Byens borgere og kunder på Korsør Havn vil i disse dage opleve stor aktivitet omkring den store Libherr 120 kran på Korsør Havn, der er ved at blive skilt ad. Libherr kranen, som tidligere har fyldt en del i bybilledet og på havnen, er netop blevet solgt. Salget af kranen er første del af planen om at forbedre de miljømæssige forhold på Korsør Havn gennem ny teknologi. 

Korsør Havn har formået at sælge kranen til en særdeles god pris, som har resulteret i at havnen har mulighed for at investere i ny teknologi med miljøet i fokus. Libherr kranen bliver inden for kort tid transporteret til Novi Sad ved Donaufloden.

Ny hybrid kran erstatter den gamle Libherr

For at kunne servicere kunderne på Korsør Havn bedst muligt fremover og samtidigt have et stort fokus på det miljømæssige aspekt, har Korsør Havn investeret i en ny Sennebogen 855E hybrid kran. Hybrid kranen har 30% mindre forbrug og mindre støj end nuværende kraner på Korsør Havn.

Den nye kran er et vigtigt redskab i den overordnet plan om at indfri Korsør Havns miljømål, der går ud på at reducere havnens miljøpåvirkninger indenfor røg, støj og møg til fordel for Korsør by og miljøet generelt.

Fremtiden på Korsør Havn byder på endnu flere initiativer, hvor miljøet er i fokus. Korsør Havn er lige nu med i et EU projekt, som konkret vil betyde, at der etableres landstrømsanlæg til skibe og el til kraner i Amerikakajen.

By | 2020-06-19T11:54:12+00:00 juni 19th, 2020|Categories: Ikke kategoriseret|0 Comments

Leave A Comment