Velkommen til Korsør Havn

Velkommen til Korsør Havn som er centralt er centralt placeret midt i Danmark. Korsør Havn nyder godt af den centrale infrastruktur med direkte forbindelse til det europæiske motorvejs- og jernbanenet.

Havnen er nem at finde – og nem at besejle med Storebæltsbroen placeret lige ved indsejlingen. Korsør Havn kan tilbyde alle de faciliteter, der kendetegner en effektiv erhvervshavn. Kontakt os for at høre nærmere eller bliv ringet op, når det passer dig.

Kontakt & Åbningstider

Amerikakajen 1, 1tv - 4220 Korsør
Tlf.: 58 37 00 85 / Fax: 58 35 25 98
Mail: info@korsoerhavn.dk

Administration
Korsør Havns daglige åbningstid:
Mandag til torsdag: 08.00 - 15.00
Fredag: 08.00 - 14.00

Loading...

Om Korsør Havn

Home/Om Korsør Havn
Om Korsør Havn 2023-08-07T13:35:28+00:00

Velkommen til Korsør Havn

Korsør Havn er hjemsted for en række virksomheder, der nyder godt af den centrale infrastruktur med direkte forbindelse til det europæiske motorvejs- og jernbanenet. Korsør Havn er nem at finde – og nem at besejle med Storebæltsbroen placeret lige ved indsejlingen til Korsør Havn.

Korsør Havn kan tilbyde alle de faciliteter, der kendetegner en effektiv erhvervshavn.

Korsør Havn er en markedsorienteret havn, der løbende målretter sine produkter efter kundens behov. Havnen forsøger konstant at udvikle og forbedre vores faciliteter, trafikforhold og service.

EKSISTERENDE FORHOLD I KORSØR HAVN

Havnearealer i Korsør Havn omfatter arealer på ca. 12, 8 ha.Kajlængden er på 1200 m samt ca. 350 m ved den gamle station. Vanddybden er 8 m ved Amerikakajen og Krydstogtkajen og 7 m ved øvrige kajer.

Bygningerne på havnen er af meget varieret omfang og værdi. Typisk ligger virksomhederne på lejet areal. Havnens bolværker er generelt i god stand og kajgaderne er renoverede. Havnen ejer pakhuse med et samlet areal på ca. 7000 kvm. Vi kan tilbyde arealer til forskelligt brug, plads i opdaterede pakhuse og 2 ro-ro anlæg.

Havnen er terrorsikret

Et udpluk af kunder og samarbejdspartnere