Velkommen til Korsør Havn

Velkommen til Korsør Havn som er centralt er centralt placeret midt i Danmark. Korsør Havn nyder godt af den centrale infrastruktur med direkte forbindelse til det europæiske motorvejs- og jernbanenet.

Havnen er nem at finde – og nem at besejle med Storebæltsbroen placeret lige ved indsejlingen. Korsør Havn kan tilbyde alle de faciliteter, der kendetegner en effektiv erhvervshavn. Kontakt os for at høre nærmere eller bliv ringet op, når det passer dig.

Kontakt & Åbningstider

Amerikakajen 1, 1tv - 4220 Korsør
Tlf.: 58 37 00 85 / Fax: 58 35 25 98
Mail: info@korsoerhavn.dk

Administration
Korsør Havns daglige åbningstid:
Mandag til torsdag: 08.00 - 15.00
Fredag: 08.00 - 14.00

Succes for både havnevandring og åben havn hos Korsør Havn

Home/Ikke kategoriseret/Succes for både havnevandring og åben havn hos Korsør Havn

Succes for både havnevandring og åben havn hos Korsør Havn

Fredag og lørdag den 23. og 24. august afholdt Korsør Havn to succesfulde arrangementer, der trak både lokale borgere og gæster udefra til havnen. Fredag stod på havnevandring og dagen efter var der Åben Havn. Begge dele gentages næste år. 

Fredag den 23. august deltog omkring 30 interesserede borgere i en havnevandring ledet af formand for Korsør Havn, John Dyrby Paulsen, og havnedirektør Jimmi Jørgensen. Trods blæsende vejr fik deltagerne et indblik i havnens historie, nuværende aktiviteter og de ambitiøse fremtidsplaner for havnens udvikling. 

“Havnevandringen giver os en mulighed for at dele havnens historie og fremtidsplaner direkte med vores borgere. Det var særligt interessant at høre de mange spørgsmål fra deltagerne, som fx var nysgerrige på, hvilke varer skibene sejler med, og hvilke destinationer de skal til. Mange var fx overraskede over, at der ind i mellem sejles maltbyg fra Korsør til Afrika, ” siger Jimmi Jørgensen. 

Rundvisningen blev afsluttet med en hyggelig seance ved en til lejligheden opstillet pølsevogn, hvor samtalerne kunne fortsætte.

 

Åben Havn med fokus på familien

Lørdag den 24. august inviterede Korsør Havn endnu en gang indenfor, denne gang til Åben Havn, hvor flere hundrede gæster mødte op for at få et sjældent kig bag kulisserne på havnen. Børnene var især begejstrede for muligheden for at sidde i de store kraner, mens de voksne fik indsigt i havnens daglige drift og mødte havnens medarbejdere.

Arrangementet var designet som en uformel dag, hvor gæsterne kunne udforske havnen i eget tempo, stille spørgsmål og prøve kræfter med nogle af havnens maskiner.

“Det positive ved Åben Havn var ikke kun det store fremmøde, men også interessen fra vores kunder og leverandører, som allerede nu har udtrykt ønske om at deltage igen til næste år,” siger Jimmi Jørgensen.

 

Visioner og grønne ambitioner

Begge arrangementer er en del af Korsør Havns overordnede strategi  for at skabe tættere bånd til lokalområdet og kommunikere havnens visioner for fremtiden, som blandt andet handler om et ambitiøst fokus på grøn omstilling, bæredygtig drift og planer om at udvide til fx Halsskov Færgehavn og Stigsnæs. 

“Havnen spiller en afgørende rolle i lokal vækst, og vores grønne profil er en vigtig del af fremtiden. Vi er derfor glade for den store interesse og ser frem til at fortsætte dialogen med lokalbefolkningen om, hvordan vi sammen kan sikre en bæredygtig udvikling af både havnen og området,” siger Jimmi Jørgensen.

Korsør Havn ser frem til at gentage både Havnevandring og Åben Havn næste år – med endnu større deltagelse.

 

By | 2024-09-12T20:46:47+00:00 september 11th, 2024|Categories: Ikke kategoriseret|0 Comments

About the Author: