Velkommen til Korsør Havn

Velkommen til Korsør Havn som er centralt er centralt placeret midt i Danmark. Korsør Havn nyder godt af den centrale infrastruktur med direkte forbindelse til det europæiske motorvejs- og jernbanenet.

Havnen er nem at finde – og nem at besejle med Storebæltsbroen placeret lige ved indsejlingen. Korsør Havn kan tilbyde alle de faciliteter, der kendetegner en effektiv erhvervshavn. Kontakt os for at høre nærmere eller bliv ringet op, når det passer dig.

Kontakt & Åbningstider

Amerikakajen 1, 1tv - 4220 Korsør
Tlf.: 58 37 00 85 / Fax: 58 35 25 98
Mail: info@korsoerhavn.dk

Administration
Korsør Havns daglige åbningstid:
Mandag til torsdag: 08.00 - 15.00
Fredag: 08.00 - 14.00

Jimmi Jørgensen er ny havnedirektør hos Korsør Havn

Home/Ikke kategoriseret/Jimmi Jørgensen er ny havnedirektør hos Korsør Havn

Jimmi Jørgensen er ny havnedirektør hos Korsør Havn

Ny mand på posten – og ny titel. Det er realiteten for den kommunalt ejede Korsør Havn, når 55-årige Jimmi Jørgensen afløser Flemming Erichsen, der frivilligt har valgt at stoppe efter 10 år som havnechef. Fremover skal Korsør Havn ledes af en havnedirektør.

Formand for Korsør Havn, Henrik Brodersen (DF), oplyser til Sjællandske, at der var 49 ansøgere til stillingen. Syv har været til samtale, hvorefter Jimmi Jørgensen blev valgt.

– Jeg er glad for den store interesse for vores havn udmøntet i mange kvalificerede ansøgninger. Blandt Jimmi Jørgensens styrker vil jeg især fremhæve hans maritime baggrund som vigtig for den fortsatte udvikling af forretningen Korsør Havn, siger Henrik Brodersen.

Sjællandske møder den nye havnedirektør i minutterne efter, han har præsenteret sig for medarbejderne i det tidligere hotel brugt ofte af H.C Andersen på Amerikakajen 1, hvorfra havnens drift og færgernes ditto mellem Stigsnæs og Agersø/Omø administreres, og hvor skiltet havnechef nu skal skiftes.

– Mødet med personalet gik rigtig godt. Jeg opfatter mig selv som en moderne chef, der søger at træffe beslutninger på et så oplyst grundlag som muligt og med størst mulig inddragelse af medarbejderne. Og så er jeg en chef, hvis dør altid står åben, siger Jimmi Jørgensen til Sjællandske.

Helt ukendt med Korsør Havn er Jimmi Jørgensen ikke. Han er uddannet styrmand hos A.P. Møller. Han har været i søværnet i 10 år som linieofficer, hvorfor han også har haft sin gang på Flådestation Korsør, ligesom han også har været styrmand på Vognmandsruten mellem Korsør og Nyborg.

Hans cv tæller blandt andet underviser på navigatørskole, salgs- og direktørstillinger. Hertil stillinger som havnechef i Assens og senest for ADP A/S , der tæller havnene i Fredericia, Nyborg og Middelfart.

Jimmi Jørgensen bor på Mikkels Mose i Odense.

– Jeg bliver boende i Odense. Det tager mig 35 minutter at nå kontoret i Korsør, siger den nye havnedirektør, der i fjor fejrede sølvbryllup med sin kone Annette. Sammen har de to døtre på 25 og 24 år. Den nye direktør løber en del, er en habil kok og går sjældent af vejen for fysiske udfordringer. Til transporten mellem Fyn og Sjælland har han netop købt en Seat Leon FR.

(Kilde. www.sn.dk)

By | 2017-10-13T13:50:37+00:00 april 7th, 2017|Categories: Ikke kategoriseret|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment